Bestill nå!

Billetter

NYSGJERRIG?

SIKRE DEG DINE BILLETTER NÅVerdt å merke seg

Tusenvis av entusiastiske
deltakere!

 To lokaler 

i Oslo!

Stjerner

Ø 4,9 / 5 stjerner
Mange anmeldelser!

TeamEscape

Ingen gåter her:

Kun klare svar !

Escape Room Oslo

FAQ local

Vi ønsker å spille med flere enn 6 personer. Er det mulig?

Absolutt. Vi er i stand til å tilby en god spillopplevelse for grupper større enn 6 personer. Dersom dere er flere enn 6, er det bare å booke to eller flere rom samtidig og konkurrere med hverandre. Det laget som kommer ut først vinner!

Obs! Pass på at rommene dere booker er i samme avdeling, hvis dere ønsker å være samlet.

Kan jeg endre antall deltakere etter jeg har booket? Betaler jeg isåfall fortsatt den gamle prisen?

I de fleste tilfeller vil det ikke være noe problem å endre antall deltakere. Bare informer oss når dere møter opp at dere blir flere eller færre, så er det null problem. Unntaket er hvis dere overskrider maks antall spillere for rom(ene) dere har valgt, eller blir så få at dere ønsker færre rom. Kontakt oss isåfall i forkant, så vi kan endre bookingen deres. Prisen vil tilpasse seg det faktiske antallet spillere.

Hva koster det å spille hos TeamEscape?

Prisene våre varierer basert på hvor du spiller. For å finne riktig pris, se på “billetter”-siden for byen du vil spille i.

Hvordan er retningslinjene om avbestilling?

Retningslinjene om avbestilling vil variere avhengig av hvor du spiller. Sjekk ut “biletter”-siden for byen du vil spille i for å finne ut hvordan avbestilling fungerer der.

Hvor kan jeg spiller hos TeamEscape?

TeamEscape er allerede representert i mange byer rundt i verden, og vi blir stadig større. Du finner en oppdatert liste over alle stedene under “billetter”

Er jeg for gammel for dette spillet?

Selvsagt ikke! TeamEscape tilbyr opplevelser på tvers av generasjoner, som bringer folk sammen. Våre tema-rom er tilpasset grupper i alle aldre, med alle slags bakgrunner, og med alle typer intellekt. Morsomt og lærerikt for de yngre, og engasjerende og utfordrende for de eldre.

Trenger jeg en IQ på 140 for å kunne løse rommet?

Absolutt ikke. Selv om TeamEscape er utfordrende og suksessraten ikke er 100%, betyr ikke det at ikke alle kan delta. Det viktigste er at du har det gøy, og ikke hvorvidt man klarer å rømme eller ikke. Dessuten har TeamEscape fokus på mange ulike egenskaper, så alle medlemmer av laget kan bidra til å løse de ulike oppgavene og bidra til felles suksess. Og skulle dere stå fast, er våre spillmestere tilgjengelig for å hjelpe.

Hva er den idéelle gruppestørrelse?

Med mindre annet er spesifisert, kan 2-6 personer spille per rom. Avhengig av hvilke rom som er ledige kan du enten booke rommene samtidig eller etter hverandre, slik at enda større grupper også kan spille sammen. Generelt er det vanskeligere for kun 2 spillere å løse alt i rommet, men det er absolutt ikke umulig. Etter hvert som antallet deltakere øker har man selvsagt flere hjerner å hente fra, men samtidig økes kravene til kommunikasjon og koordinasjon. Dette bringer en ekstra utfordring på banen og leder til mer liv og underholdning.

Er vanskelighetsgraden på rommene forskjellig?

Nei. Selv om rommene varierer betydelig når det gjelder innhold og visuelt design og har forskjellige oppgaver, er vanskelighetsgraden den samme, hvis ikke det står spesifisert noe annet

Hva skjer hvis gruppen ikke klarer å komme ut innen 60 minutter?

Da må dere sannsynligvis avlyse alle andre avtaler og for alltid bli værende i rommet. Neida, spøk til side, dere er selvsagt bare symbolsk “låst inne”, og opplevelsen er utelukkende ment å være underholdende. Så ikke bekymre dere, det er ingen tapere hos TeamEscape, selv hvis dere ikke klarer å rømme innen 60 minutter. Dessuten klarer dere det sikkert med neste rom dere prøver.

Er det noe spesielt jeg trenger å ta med til TeamEscape?

Det viktigste du trenger å ta med til TeamEscape er forventning og godt humør. Kle deg i klær du er komfortabel i. De som liker å kle seg ut, kan selvsagt være kreative og komme som Sherlock Holmes eller noe lignende.

Jeg har fysiske handicap. Kan jeg likvel delta?

Selv om TeamEscape i hovedsak utfordrer hjernen og fantasien til deltakerne, er mindre fysiske aktiviteter ikke til å unngå, for eksempel å lete etter skjulte objekter eller sette sammen ting. I tillegg kan sanselige signaler, som lys eller lyd, være en del av rommet. Vi råder derfor til å ha med minst 1 person i gruppen som kan ta seg av disse oppgavene. Dessverre er ikke alle delene av rommene våre tilgjengelig for rullestolbrukere, og ikke alle lokasjonene våre har rullestolramper. I Oslo kan rullestolbrukere likevel spille i avdelingen i Wessels gate, til halv pris. Ta gjerne kontakt med oss om dere har spørsmål angående spesielle behov. Det er veldig viktig for oss å kunne gi en uforglemmelig opplevelse til alle våre deltakere.

Er TeamEscape skummelt?

For det meste, nei. Når en gruppe er “låst inne” i et rom, er det siste vi ønsker å skremme deltakerne. Tvert imot er våre intrikate og detaljerte rom ment å være en avslappende flukt fra dagliglivet. Unntaket er enkelte rom med “horror”-tema. Disse er tydelig merket med aldersgrenser 14+/16+/18+, og er adrenalinpumpende utfordringer som ikke er for de lettskremte.

Spørsmål angående våre vouchere?

Leter du etter en minneverdig gave, men har hastverk? Vouchere fra TeamEscape er den perfekte gave. Gi en opplevelse i stedet for materielle goder, som kan tilpasses den ønskede gruppestørrelsen. Voucheren er designet for at du skal kunne skrive den ut selv og vil bli sendt via e-post. I tillegg inneholder den den aller første oppgaven. Voucherene finnes på siden for byen du ønsker å spille i. De kan bare brukes i sin respektive by, men en 4-persons-voucher kan fint brukes til å betale for en 2-persons-booking, eller motsatt. Eventuelle restbeløp på gavekortet vil dessverre forsvinne.

Flere spørsmål?

Null problem. Bare bruk vårt kontaktskjema og send oss dine spørsmål.

Spørmålene besvart? Velg ditt Escape-rom nå.

Trenger du et lag?

Del TeamEscape med dine venner!